Het Zorgerf

Wonen, logeren en dagbesteding

Onder ‘Het Zorgerf’ vallen: Het Zorgerf Waarland, Het Zorgerf Winkel en straks Het Zorgerf Barsingerhorn.

Op Het Zorgerf zijn we groot in kleinschaligheid. Op deze zorgbedrijven in Noord-Holland bieden wij (jong)volwassenen met een speciale zorgvraag de mogelijkheid om bij ons te wonen, logeren en dagbesteding te genieten.
Meer hierover lees je op de website van Het Zorgerf.

Kwalitatief goede zorg is ons kenmerk

Al onze medewerkers zijn geschoold om op maat de beste zorg in de juiste sfeer te kunnen bieden aan onze cliënten. Op deze manier bieden wij zorg van hoogwaardige kwaliteit die voldoet aan de WTZI.

Dagbesteding

Onze dagbesteding is gecentreerd bij Het Zorgerf Waarland en Het Zorgerf Aartswoud. Wij stemmen de dagbesteding op maat af op wat onze cliënten nodig hebben. De dagbesteding is beschikbaar voor onze bewoners, maar ook zeer geschikt voor mensen van buitenaf met een specifieke zorgvraag.

Zo bieden wij in onze groene omgeving in Waarland naast verzorgen van de dieren en het erf ook de mogelijkheid om talent in te zetten of te ontwikkelen in bijvoorbeeld de houtwerkplaats, de keramiekwerkplaats, de tuin en de kas, de (winter)theetuin, of de professionele keuken.

Op Het Zorgerf Aartswoud is er dierverzorging van de oudhollandse dierenrassen die bij het naastgelegen Rundvee museum horen, een moestuin, een grote houtwerkplaats en een winkel. We houden samen het land, de boomgaard en het terrein van de boerderij netjes. Tevens zijn onze overheerlijke appeltaarten zeer in trek bij bedrijven en particulieren uit de regio!

Naast ons eigen ruime aanbod kunnen alle Het Zorgerf cliënten die bij ons wonen ook hun dagbesteding genieten bij een van onze samenwerkingspartners of bij externe bedrijven. Hiermee onderhouden wij intensief contact. 

Ruimte op de dagbesteding

We kunnen je melden dat er weer ruimte is om dagbesteding te komen genieten op onze zorgerven in Waarland (ma t/m za), en Aartswoud (ma t/m vr).

Voor de omgeving

De zorgerven bieden ook tal van mogelijkheden voor haar omgeving.

In Aartswoud is er een samenwerking met het dorp tijdens de Kerstfair en kan men het hele jaar door in de winkel originele cadeautjes kopen.

Iedereen is welkom om originele cadeautjes, plantenstekjes, eieren en zuivel te kopen in Waarland in de zelfbedieningswinkel.

Je kunt in Waarland terecht voor paardrijlessen, paardencoaching voor teams en individuele coaching.

Bezoekers zijn welkom bij de evenementen en kunnen recreatieve huifkartochten bij ons boeken.

Klik hier voor contact met onze Zorgerven.

Lees meer op de website van Het Zorgerf.