Heemz.org

Stichting Heemz.org

is een collectief van kleinschalige zorgboerderijen en –bedrijven in Noord-Holland. Bijna alle bedrijven zijn gelegen in een landelijke omgeving waarbij dieren, natuur en het buitenleven de basis vormen voor de geboden zorg.

Wat doet Heemz.org?

De aangesloten bedrijven bieden zorg in de vorm van dagbesteding of logeeropvang voor meerdere doelgroepen. Het aanbod van de zorgbedrijven en de activiteiten is zeer divers. Op basis van persoonlijke wensen wordt iedere cliënt altijd maatwerk aangeboden bij een passend zorgbedrijf.

Heemz.org ondersteunt zorgbedrijven

Dit doen wij vanuit onze centrale vestiging in Nieuwe Niedorp. Wij kunnen bemiddelen tussen zorgbedrijf en cliënt en ondersteunen daarnaast de zorgbedrijven op kwaliteits-, administratief en financieel vlak.


Middels nauw contact tussen onze stichting en zorgbedrijven en het werken volgens duidelijke richtlijnen wordt de kwaliteit van de geboden zorg gewaarborgd. Heemz.org staat op een centrale positie tussen gemeente en cliënt.

Aangesloten zorgbedrijven

De bij Heemz.org aangesloten bedrijven hebben een divers aanbod. Er is mogelijkheid om te logeren, dagbesteding te genieten of dagbesteding in combinatie met onderwijs te volgen.

Er is ruimte voor aansluiting van nieuwe zorgbedrijven.

Voor een overzicht van bij Heemz.org aangesloten zorgbedrijven klik hier.

Geen wachtlijst

Op dit moment heeft Heemz.org geen wachtlijsten. Het kan echter voorkomen dat een individueel zorgbedrijf geen plaats (meer) heeft.

Voor de actuele situatie kunt u altijd (telefonisch of per email) contact met ons opnemen.

Lees meer op www.heemz.org